SA 6 PEHARA STAVLJEN PEČAT NA POTVRDU O KVALITETU

U veoma teškoj sezoni za rad, ne samo za naš klub već i ceo sport svuda u svetu, naš klub je uspeo da ostvari istorijske rezultate i sakupi najviše trofeja do sada. Podsetićemo:

JUNIORI – Prvaci kvalitetne lige Beograda i treće mesto na prvestvu kvalitetne lige Srbije

KADETI – Prvaci kvalitetne lige Beograda i prvaci kvalitetne lige Srbije ( bez ijednog poraza na finalnim turnirima )

PIONIRI 2006 – drugo mesto 2. lige Beograda

PIONIRI 2007 – Prvo mesto lige Beograda za 2007 godište ( bez ijednog poraza tokom cele sezone )

Drugoj selekciji kadeta ( 2005 god ) finalni turnir je izmakao u poslednjoj baražnoj utakmici, identično kao i mlađim pionirima ( 2008/2009 ).

Dobronamerni će reći da je to posledica dobrog rada, kao i kvalitetnih trenera i uslova za rad koje je obezbedila uprava kluba. Oni drugi će reći da je to samo sreća, tako nam se pogodilo ove sezone. Oni realni znaju da se se bez sreće ne može ali da se ona i zaslužuje. Naši dečaci i njihovi treneri su svojim radom, upornošću i ponašanjem zaista zaslužili sve lepe stvari koje su im se dogodile ove sezone. Pa neka to neko zove i srećom, ona je i više nego zaslužena.

Ali brzo smo ostavili sve uspehe iza nas, jer naši dečaci su tek krenuli da uživaju u košarci i nadigravanju i još ima puno trofeja koji ih čekaju i koje treba osvojiti. Slavili smo i uživali 2- 3dana primajući čestitke ne skidajući osmehe sa lica, ali odmah potom smo krenuli u pripreme za sledeću sezonu. Svesni smo da će biti teže odbraniti osvojeno i potvrditi kvalitet koji posedujemo u svim selekcijama ali se ne plašimo izazova i dobro znamo način kako da stignemo do cilja. Ohrabruje i činjenica da je veliki broj dečaka i njihovih roditelja prepoznalo kvalitet koji mogu dobiti u našem klubu i da se svakog dana javljaju novi igrači koji bi se oprobali u našim selekcijama. Naravno, kao i uvek do sada u postakmičarskom periodu, mi nikoga ne odbijamo da se oproba unašem klubu i svi su dobro došli. Nećemo se svakom dopasti, ili neće svako imati kvalitet potreban da bi zaigrao u nekoj od selekcija Žarkova, ali već posle jednog ili dva treninga to ćemo mu otvoreno i reći.

Dođi i treniraj sa najboljima i u najboljim uslovima u Beogradu!