ZAVRŠENO PRIJAVLJIVANJE ZA 3X3 TURNIR – 38 EKIPA IGRA ZA SOFIJU

Ukupno se prijavilo 38 ekipa za 3×3 turnir sa koga će kompletan prihod biti uplaćen u fond za lečenje naše Sofije. Broj ekipa je malo manji od očekivanog, ali možda je to i razumljivo s obzirom na trenutnu situaciju sa virusom Covid 19. Broj prijavljenih ekipa po kategorijama:

Veterani – 5 ekipa, takmičenje počinje u 10:30

Seniori – 10 ekipa u 2 grupe po 5, takmičenje počinje u 10:30

Juniori – 5 ekipa, takmičenje počinje u 10:30

Kadeti – 8 ekipa u 2 grupe, takmičenje počinje u 10:30

Pioniri – 10 ekipa u 2 grupe – takmičenje počinje u 15:30

Kako je turnir humanitarnog karaktera tome smo i prilagodili sistem takmičenja kako bi bio što interesantniji i kako bi se odigralo što više utakmica. Najpre će se u svakoj selekciji dobiti pobednik, a u onim kategorijama gde postoje 2 grupe ukrštaće se u polufinalu prvoplasirani iz jedne protiv drugoplasirane ekipe iz druge grupe i na taj način ćemo dobiti finalitse odnosno pobednika kategorije. Pobednik u veteranskoj koknurenciji će odigrati utakmicu protiv pobednika u juniorskoj konkurenciji da bi se u utakmici za apsolutnog šampiona turnira sastali protiv pobednika u seniorskoj konkurenciji.

Pripremljeno je dosta interesantnih nagrada, koje zbog cilja turnira nisu novčane, ali treba napomenuti da će tu za najbolje ekipe biti besplatnih termina u našoj hali i teretani, slatkih paketića kompanije Mondelez, pilećih krilaca u Frankies Sport Pub-u… a svaki učesnik turnira će na poklon dobiti Sofijinu majicu.

Kompletan prihod iz našeg kafića biće uplaćen za Sofiju a sigruni smo i da niko neće zloupotrebiti to što će se izvesna količina  napitaka naših sponzora  deliti besplatno  već će ubaciti adekvatan iznos  u Sofijinu kutiju za priloge ili će poslati sms poruku.

ZA SOFIJIN PRVI KORAK

USPEĆEMO!!!

797 na 3030