ПИОНИРИ УЗЕЛИ ПЕХАР!

kk-zarkovo-logo

После прошлогодишњег великог успеха наших млађих селекција, и освајања 6 пехара ( 2 на републичком и 4 на градском такмичењу ) ове сезоне пласман на финални турнир и борбу за пехар успели су да остваре само Злајини пионири ( 2007 годиште ). На сву срећу то им је и пошло за руком јер су са две победе на финалном турниру дошли до сребрног пехара. У првој утакмици су поражени од  домаћина БКК Раднички са 37:43 док су у следеће 2 утакмице били бољи: прво победивши Победника са 85:70 а затим и Црвену Звезду, кошем у последнјој секунди утакмице, са 79:82.

Честитамо нашим пионирима и њиховим тренерима Злаји и Вучку уз захвалност што су нам спасили сезону и наш клуб ипак није остао без иједног пехара, што би био негативни рекорд у нашој краткој историји постојања. То ће наши дечаци и прославити вечерас у хали док буду навијали за свој омиљени клуб у петој утакмици финала АБА лиге.

Ово је била и последња званична утакмица нашег клуба за ову сезону и следи постакмичарски период када ће се анализирати такмичарски резултати и напредак играча, и отпочети припреме за следећу сезону. Како нека годишта губе право играња за исту селекцију и следеће сезоне ( непарна годишта ) формираће се и нове такмичарске селекције и истестирати велики број играча који су најавили свој долазак на пробне тренинге. Надамо се да ћемо брзо заборавити такмичарски неупсешну сезону и да ћемо већ следеће године поновити најуспешнију сезону нашег клуба, а можда је и надмашити.