SENIORIMA PEHAR I PRVI PORAZ

U revijalnoj utakmici, koja je jedan od retkih zaostalih lepih običaja iz prošlih vremena, kada prvak lige igra protiv reprezentacije ostatka lige, naši seniori su doživeli prvi poraz u sezoni – 90:91, primivši koš za tri poena u poslednjoj sekundi utakmice. Naravno da nikome poraz u ovakvoj utakmici nije teško pao jer je rezultat bio u drugom planu. Revijalna utakmica je protekla u svečarskom raspoloženju pošto je sa predajom šampionskog pehara od strane komesara lige gosp. Branka Aleksića u ruke našeg kapitena Ognjena Zdravkovića naš klub i zvanično proglašen prvakom prve muške regonalne lige Srbije. Ovo je takođe bila i lepa prilika da se dugogodišnji sudija i delegat Aleksandar Knežević Supica oprosti od delegatske funkcije u seniorskim takmičenjima ali još uvek mu nećemo poželeti sretan odlazak u penziju pošto ćemo se još dugo viđati na utakmicama mlađih selekcija.
Iako je poslednja utakmica u sezoni završena porazom naših seniora možemo ipak reći da je ovo najuspešnija sezona do sada i samo možemo da našim igračima i stručnom štabu čestitamo još jednom na dobrim igrama a pre svega na dobrom ponašanju.
Posle dve nedelje odmora kreću novi treninzi i pripreme za sledeću sezonu u kojoj nemamo nameru da se, kao novajlije u ligi, borimo za opstanak.