SENIORI U LOŠOJ SERIJI

Kako su i ovog vikenda naši seniori igrali znatno oslabljeni, što zbog virusa što zbog povreda, nije se mogla ni očekivati pobeda protiv odlične ekipe Zemuna i prekidanje serije poraza u kojoj smo već dugo. Ali bez obzira na nekopletnost ekipe, sigurno nismo očekivali ni poraz sa, do sada rekordnom razlikom kada su seniori u pitanju, 59:93 je bio krajnji rezultat na semaforu. Nadamo se da će se od ponedeljka barem malo popraviti zdravstveni bilten i da ćemo već sledeće nedelje, protiv ekipe Astra,  prekinuti  crnu seriju.

Mlađi pioniri su nastavili sa ubedljivim igrama i u gostima savladali Probasket sa 23:61 tako da su i dalje bez ijednog poraza u grupi. Isto kao i ekipa Sava protiv koje igramo sledećeg vikenda u našoj halim i posle čega će ostati samo jedna neporažena ekipa, a uopšte ne sumnjamo da će to biti Žarkovo.

Juniori su sa gostovanja ekipi ŠKK Zvezdara doneli dva nova boda ali su umalo prokockali veliku koš razliku koja je u trećoj četvrtini iznosila i 33 koša. Trener Đokić je u tim  momentima dao priliku igračima koji inače ređe ulaze u igru, ali ne da nisu iskoristili svoju šansu i nedostak nekih igrača, već će još puno treninga morati da prođe da bi ponovo dobili ovakvu priliku. Za nepunih 7-8 minuta njihove nepovezane igre koš razlika je spala na jednocifren broj  što je trenera Đokića primoralo da vrati petorku koja je veliku razliku i napravila.

Kadeti su bili slobodni a obe ekipe pionira čekaju nastavak takmičenja a o tome nema čak ni nagoveštaja iz košarkaškog saveza.