SENIORI NASTAVILI POBEDNIČKI – KADETI PODBACILI

kk-zarkovo-logo

U vikendu koji je za nama, sve naše selekcije bile su uspešne osim kadeta koji su odigrali lošu utakmicu protiv BKK Radničkog u gostima izgubivši sa 66:58. Ne postoji nijedan segment igre za koji su zaslužili pohvalu a malo opravdanje, ali zaista malo, imaju u tome što ekipa nije bila kompletna. To ipak nikako ne može da bude razlog za nedostatak energije i želje, pogotovo kod igrača koji su sticajem okolnosti u ovoj utakmici dobili veću šansu, odnosno minutažu dovoljnu da pokažu da ih je njihov trener do sada neopravdano držao na klupi.

Seniori su posle odlične igre za juniore protiv As basketa i pobede od 93:54 odigrali još jednu dobru utakmicu popbedivši u gostima Eko sport sa 55:76. Od početka utakmice i vodstva posle prve četvrtine sa 13:25 videlo se da će naši dečaci odneti bodove u Žarkovo, samo je bilo pitanje sa kolikom će se razlikom završiti utakmica. U pobedi od 55:76 negativno je to što su se povredili A. Sužnjev i V.Kovačević ali se nadamo da povrede nisu teže prirode i da neće odsustvovati sa terena.

Pioniri su, takođe u gostima, pobedili DIV basket sa 53:62 i ova pobeda će puno značiti Andrijinim dečacima za povećanje samopouzdanja koje će im trebati u utakmicama koje slede. U prva dva kola igrali su protiv favorita lige Partizan i Mege, i očekivano izgubili, i to je sigurno uticalo na gubitak vere u svoje mogućnosti ztako da im ova pobeda dođe kao ” melem na ranu”. Nadamo se da će i u sledećem kolu protiv As basketa u našem Žarkovu ponoviti dobru igru i nastaviti sa pobedama.

Zlajini mlađi pioniri su igrali u gostima protiv nedoraslog protivnika koji je nekako uspeo da im da 10 koševa. Krajnji rezultat protiv ekipe Probasket je bio 10:88. Ne možemo a da se ne zapitamo, rizikujući da se naši drugari iz tog kluba ne naljute,  bez obzira što nam je primedba dobronamerna, koja je svrha prijavljivati za ovakvo takmičenje decu koja su, trenutno, jako daleko po kvalitetu od svojih vršnjaka ( u prvom kolu su dali 4 koša što je i za vaterpolo malo )?