POSLEDNJI POZDRAV NAŠEM LUKI

Gotovo je neizreciva tuga što nas je prerano napustio naš dragi Luka Zdravković. Teško je opisati bol, žalost i nevericu, koje svi osećamo zbog ovog bolnog saznanja. Luka je bio zaista poseban mladić i neko ko je od samog početka bio deo našeg kluba. On je, štaviše, rastao uz sam klub, a posvećenost košarci nije ga sprečila u tome da bude izvanredan đak. Tako je Luka ostvario retke uspehe: bio je učenik generacije u prestižnoj Trinaestoj beogradskoj gimnaziji i jedan od najboljih studenata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Nakon završenog fakulteta u roku, ubrzo pronalazi zaposlenje, a nedugo zatim ostvaruje i svoju veliku želju za služenjem vojnog roka. Na našu beskrajnu žalost, završetak vojne obaveze i povratak na posao, biće koban po Luku, gde je na poslu stradao od strujnog udara.

Pamtićemo ga kao nekoga ko je sve svoje obaveze obavljao besprekorno, sa stalnim osmehom na licu i vedrinom koja ga je činila omiljenim u društvu. Lukina dobronamernost, posvećenost i poštenje činili su ga uzorom mnogima u klubu, ali i van njega. Bio je jedinstven, najbolji od najboljih.

Luki upućujemo poslednji pozdrav sa dubokim uverenjem da u nekom drugom svetu širi svoje plemenite osobine koje smo svi tako dobro znali.

Opelo našem Luki biće održano u crkvi Sv. Vaznesenja Gospodnjeg u Žarkovu, u petak 23.04. sa početkom u 12:00.

Neka mu je laka zemlja i večna slava!