POČINJE SEZONA KVALIFIKACIJAMA ZA JEDINSTVENE LIGE

kk-zarkovo-logo

Kao i svake košarkaške sezone i ova će da otpočne kvalifikacionim utakmicama za jedinstvene lige Srbije. Čast da ove sezone odigraju prvu zvaničnu utakmicu imaće naši kadeti u nastupajućem vikendu. Pored naše ekipe, za prvo mesto na turniru, jedino koje vodi u drugi krug kvalifikacija i u grupu sa Partizanom i Megom, igraće još domaćin Zemun kao i Torlak OKK Beograd. Zanimljivo je da su sve tri ekipe međusobno odigrale nekoliko prijateljskih utakmica ne sluteći da će žreb biti ovakav, i da se veoma dobro poznaju.

Naši dečaci u petak 18.09. sa početkom u 13:30 igraju prvu utakmicu protiv Torlaka dok u u subotu igraju protiv domaćeg Zemuna u 15:00. Sve utakmice se igraju u Zemunskoj hali Pinki.

Zbog trenutne situacije sa Covid 19, nije dozvoljeno prisustvo publike, pa molimo naše roditelje i navijače da imaju razumevanja za ovakvu odluku koja je u interesu svih nas. Svi smo se uželeli utakmica ali sigurni smo da je ta želja kod  igrača najveća i veoma smo srećni što sezona uopšte može da otpočne na vreme. Želimo našim dečacima i treneru Đokiću da osvoje prvo mesto i na najbolji način najave uspešnu sezonu!