MLAĐI OPET MAKSIMALNO

Ovog vikenda samo su seniori porazom protiv Beka pokvarili prosek našim selekcijama. Takmičarski vikend uspešno su otvorili naši najmlađi igrači, mlađi pioniri, pobedivši u gostima ekipu Zmaj sa 60:18, zadržavši prvo mesto bez poraza. Nastavili su u istom ritmu pioniri Profesora Nenada Trunića deklasiravši ekipu Zvezde 2, ali kod kuće u našoj hali sa 88:20. I ova naša ekipa je na prvom mestu, takođe bez ijednog poraza a očekujemo da tako ostane i do kraja prvog dela takmičenja.

Juniorima je u današnjoj utakmici protiv Vračarca bilo dovoljno 10 minuta ozbiljne i požvrtovane igre da bi rešili utakmicu. Rezultat na poluvremenu je bio 25:27 za gostujuću ekipu da bi na kraju treće četvrtine iznosio 65:35. Zašto naši juniori ulaze u ovakve utakmice potcenjivački i neborbeno tema je za razmišljanje kao i činjenica da naši visoki igrači ne mogu da iskoriste dominaciju u visini.  Krajnji rezultat od 88:57 potpuno govori o odnosu snaga ove dve ekipe kao i o tome kako su naši dečaci izgledali u prvom poluvremenu.

Ova naša selekcija je takođe na prvom mestu u grupi bez ijednog poraza. Kadeti Nenada Stefanovića gostuju u sredu u 21:00 u Bariču protiv ekipe Aba.