KADETIMA IZMAKAO PROLAZ ZA POLA KOŠA, JUNIORI STARTUJU ZA VIKEND

kk-zarkovo-logo

Posle startne i relativno lake pobede protiv OKK Beograda, kadeti su posle produžetka izgubili od domaćina Zemuna sa 77:76 ne uspevši da se plasiraju u drugi krug kvalifikacija za jedinstvenu ligu Srbije. Kadetima sada ostaje borba u kvalitetnoj ligi Beograda, takođe veoma jakom takmičenju s obzirom da samo 4 ekipe iz našeg grada idu u JKL Srbije. Uvek su to Zvezda, Partizan, Mega a za četvrto mesto se bore ostale jake beogradske ekipe. Znači da će itekako biti jakih protivnika koji nisu uspeli da se izbore za takmičenje na nivou Srbije.

Naš klub će u nastupajućem vikendu biti domaćin juniorskoj kvalifikacionoj grupi za JJL Srbije, gde je pored naše ekipe još i BKK Radnički i Borac iz Zemuna. Veoma ozbiljni i neugodni protivnici pogotovo zbog činjenice što nije dozvoljeno prisustvo publike pa nam domaći teren ne znači mnogo.

Raspored utakmica:

petak 25.09. u 14:00   BKK Radnički – Borac Zemun

subota 26.09. u 18:00   Žarkovo – BKK Radnički

nedelja 27.09. u 18:00   Borac Zemun – Žarkovo

Želimo puno sreće svim učesnicima a našim juniorima, naravno, da osvoje prvo mesto i plasman u drugi krug u kojem ih čekaju Mega i Dinamik. Molimo sve naše i protivničke navijače da našim redarima ne zamere što im neće biti dozvoljen ulaz u salu pošto Covid protokol KSS o odigravanju utakmica ne dozvoljava prisustvo publike na istim.