KADETI DOSTOJNO PREDSTAVLJALI SRPSKU KOŠARKU U DUBAIU

Naša kadetska ekipa, iako u Dubai nije otišla u kompletnom sastavu, na pravi način je predstavljala naš klub ali i zemlju košarke, kako često nazivamo našu Srbiju. Iako je turnir bio veoma jak i brojan ( ekipe sa 4 kontinenta ), naši dečaci nisu imali problem da se dokopaju finala koje su odigrali fenomenalno i osvojivši prvo mesto zaslužili poziv od domaćina i za sledeću sezonu. Čestitamo našim dečacima i trenerima Đoletu i Lazi na dobrim igrama a 28 stepeni i kupanje u moru pred novu godinu najbolja im je nagrada i čestitka za dobre igre i ponašanje.

SENIORI NA DVOBOJ VITEZU – JUNIORI PO PLJESKAVICU

U šestom kolu Prve muške regionalne lige seniori dočekuju odličnu ekipu Zemunskog Viteza, koji je do sada zabeležio samo jedan poraz i to u gostima  od favorita lige ekipe Beka.

Nadamo se da će naši igrači uspeti da zadrže pobedničku koncetraciju i energiju i da nastave niz bez poraza.

Pored toga što i Vitez već treću sezonu igra kao domaćin utakmice u našoj hali, iako dolaze čak iz Zemuna, poseban kuriozitet ovoj utakmici daje to što im je i jedan od najboljih igrača naš Srđan Krstić. Iako igra za Zemun Srki je naš Žarkovac i kao trener mlađih selekcija učestvovao je u radu našeg kluba od samog osnivanja.

Juniori će u gradu poznatom po dobrom roštilju, ali i ” vrućem  terenu ” probati da uzmu bodove Leskovačkom Zdravlju. Raduje nas dobra igra u prošlom kolu i pobeda protiv Vojvodine ali i zabrinjava pad u igri – pogotovo što je ponovljen na skoro identičan način kao u porazu protiv Kragujevačkog  Radničkog.

Nadamo se da ovaj put juniori neće da se igraju sa našim živcima i da će iskoristiti priliku da pobedom protiv Zdravlja anuliraju poraz u prvom kolu Jedinstvene juniorske lige Srbije.