BRAVO ZA KADETE I TRENERA NINIJA

Na finalnom turniru kvalitetne lige za kadete, naši dečaci koje sa klupe predvodi Nikola Kitanović, osvojili su drugo mesto. U tri dana, i isto toliko utakmica, kadeti su poraženi samo od osvajača lige, i u ovom momentu bolje ekipe Dinamika ( domaćin turnira ), dok su ostvarili pobede protiv Save i velikog iznenađenja lige odlične ekipe Čubure.
Ako se uzmu u obzir sve poteškoće koje su tokom sezone pratile naše kadete, promena trenera i odlazak usred sezone prvog plejmekera u USA, nesrećne okolnosti sa povredama igrača, ova srebrna medalja ima zlatnu boju.
Naša ekipa je igranjem finala i osvajanjem drugog mesta nagrađena za veliki rad i dobre drugarske odnose, koji krase ovu ekipu i zbog kojih su uspevali tokom sezone da se izvuku i iz naizgled bezizlaznih situacija. Posebne pohvale zaslužuje trener Nikola Kitanović kojem je ovo, potpuno neplanirano, prva samostalna trenerska sezona i to sa ekipom dečaka čiji kvalitet je zahtevao veoma ozbiljan i posvećen rad. Iako je možda prerano “bačen u vatru” Nini se odlično snašao u novoj ulozi i svojom ozbiljnošću ipredanošću uspeo da uradi isti ili možda i bolji posao nego što bi to učinile mnogo iskusnije kolege. Istovremeno je bio jedan od važnih igrača u našoj seniorskoj ekipi, a kako je to bilo naporno uskladiti seniorske utakmice i treninge sa obavezama dve kadetske ekipe koje je vodio, samo on to zna, pošto od njega nikada nismo čuli kuknjavu i jadikovke da mu bilo šta od toga predstavlja napor. A sigurni smo da je malo takvih koji bi mogli sve to da usklade ovako uspešno.
Kadeti će imati tri dana slobodno da uživaju u dobrom rezultatu i uspešnoj sezoni, a već od četvrtka kreću sa pripremama za sledeću. Oni koji su rođeni 2001 godine spajaju se sa juniorima rođenim 2000 u juniorsku ekipu koja u sledećoj sezoni ima najviše ambicije. Onima rođenim 2002 godine pridružuje se 2003,takođe sa najvišim ambicijama vezanim za igranje u jedinstvenoj ligi Srbije u sledećoj sezoni.