BANE SUŽNJEV MVP TURNIRA U BELGIJI – BEOGRADU PRVO MESTO

Reprezentacija Beograda, za koju su nastupala i tri naša igrača ( Kovačević, Sužnjev B. i Ivanović ), osvojila je prvo mesto na tradicionalnom košarkaškom turniru u Belgijskom Kortrijku. Sve do finala, dečaci iz Beogradskih klubova, lako su izlazili na kraj sa protivnicima. U finalu je protiv Antverpena izvojevana tesna pobeda od 75:74, i samim tim zlato na njihovim grudima sija još jače. Čestitamo svim igračima i njihovim trenerima, a posebno smo ponosni na činjenicu što je naš klub bio najzastupljeniji u reprezentaciji Beograda i što je naš Branislav Sužnjev bio MVP turnira.

SENIORI NA DVOBOJ VITEZU – JUNIORI PO PLJESKAVICU

U šestom kolu Prve muške regionalne lige seniori dočekuju odličnu ekipu Zemunskog Viteza, koji je do sada zabeležio samo jedan poraz i to u gostima  od favorita lige ekipe Beka.

Nadamo se da će naši igrači uspeti da zadrže pobedničku koncetraciju i energiju i da nastave niz bez poraza.

Pored toga što i Vitez već treću sezonu igra kao domaćin utakmice u našoj hali, iako dolaze čak iz Zemuna, poseban kuriozitet ovoj utakmici daje to što im je i jedan od najboljih igrača naš Srđan Krstić. Iako igra za Zemun Srki je naš Žarkovac i kao trener mlađih selekcija učestvovao je u radu našeg kluba od samog osnivanja.

Juniori će u gradu poznatom po dobrom roštilju, ali i ” vrućem  terenu ” probati da uzmu bodove Leskovačkom Zdravlju. Raduje nas dobra igra u prošlom kolu i pobeda protiv Vojvodine ali i zabrinjava pad u igri – pogotovo što je ponovljen na skoro identičan način kao u porazu protiv Kragujevačkog  Radničkog.

Nadamo se da ovaj put juniori neće da se igraju sa našim živcima i da će iskoristiti priliku da pobedom protiv Zdravlja anuliraju poraz u prvom kolu Jedinstvene juniorske lige Srbije.