СЕНИОРИ БЕЗ ЦЕЛЕ ПЕТОРКЕ НА ФАВОРИТА ЛИГЕ

kk-zarkovo-logo

У недељу 17.10., у нашој хали у Кошутњаку, са почетком у 19:00, наши сениори у првом колу лиге дочекују фаворита за улазак у виши ранг ( из којег су испали прошле сезоне ) искусну екупу БКК Раднички. И даље тренеру Ђокићу недостаје више од пола екипе, што због опоравка од короне, што из административних разлога јер ће Зимоњић и Драгићевић имати право наступа тек од другог кола. Свакако, персонални проблеми  не значе предају већ одличну прилику да се тренеру наметну  играчи који иначе имају мању минутажу.

Дан раније, у суботу, такође код нас у хали у 19:00, јуниори играју прву утакмицу квалификација за квалитетну лигу Београда против Житка. Подсетићемо да у тој категорији, као и код кадета, бранимо прошлогодишњи наслов првака Београда али ће, такође због великог броја недовољно опорављених играча, пласман у лигу ове сезоне бити изузетно тежак. Поред ове две екипе за пласман у најквалитетнију лигу Београда бориће се и Беовук и Младеновац. Само две најбоље екипе из групе оствариће пласман. Надамо се да ће наши играчи наћи довољно енергије и мотива и да ће нас обрадовати пласманом међу најбоље београдске екипе.

Исти задатак имају и Злајини понири ( 2007 ) али ће им он бити мало отежан јер су прошлог викенда, неочекивано, изгубили од ФМП-а. Овог викенда су им противници ИБЦ ( субота 14:00 ) и у недељу ШКК Звездара у 11:15. Све утакмице ове групе се играју код домаћина ИБЦ у ОШ Вељко Дугошевић на Звездари. Само победе у обе утакмице наше дечаке ће одвести у лигу са најквалитетнијим екипама из Београда.